
لیفت سینوس در ایمپلنت دندان
لیفت سینوس در ایمپلنت دندان
در بیشتر مواقع پیوند استخوان که یکی از مراحل درمان ایمپلنت می باشد، با پودر استخوان انجام می شود، اگرچه گاهی نیاز به پیوند استخوان از بدن خود بیمار می باشد ولی در اکثر مواقع پیوند استخوان یکی از درمان های سرپایی زیر یا ترکیبی از آنهاست:
- پیوند راموس/ چانه (شاخ فک تحتانی) یا پیوند دادن قطعه استخوان از شخص بیمار
- پیوند حفاظت از سه تیغ استخوان فک (آلوئولار) یا پیوند حفره دندان
- پیوند لیفت

لیفت سینوس در ایمپلنت دندان
لیفت سینوس در ایمپلنت دندان
ماگزیلاری که در اصطلاح به فک بالا گفته می شود، دارای یکسری ویژگی است که موجب تفاوت آن برای کاشت و پیوند ایمپلنت دندان می شود، وجود سینوس ماگزیلاری در فک بالا مهمترین تفاوت میان فک بالا و پایین است، سینوس ماگزیلاری ساخته شده از چند حفره طبیعی است که داخل ساختار جمجمه تمام انسان ها وجود دارد، هدف زیستی وجود حفره های سینوسی، فیلتر، گرم و مرطوب کردن هوایی است که تنفس می کنیم.
اگرچه صرفا زمانی که دچار عفونت بینی یا سرماخوردگی شوید، متوجه سینوس ماگزیلاری خواهید شد ولی در اصل ریشه دندان های فک بالا داخل آن قرار دارد، در نتیجه وقتی که دندان خود را از دست می دهید، بین حفره سینوس و حفره دندان، استخوان بسیار کمی باقی می ماند، این وضعیت برای کاشت ایمپلنت در عقب فک، در مقایسه با سایر نواحی فک مشکل بزرگتری ایجاد می کند، خوشبختانه برای حل این مشکل و کاشت ایمپلنت با ثبات، راهکار نسبتا ساده ای وجود دارد.
عمل لیفت سینوس را برای امکان ایجاد کاشت ایمپلنت در قسمت عقب فک بالا انجام می دهند، با ایجاد پنجره های کوچکی داخل سینوس بالای ریشه های دندان فک بالا اینکار انجام می شود، نباید یکپارچگی آستر غشای سینوس با مشکل مواجه شود، بلکه صرفا باید غشا بالاتر کشیده شود که یک حفره کوچک زیر آن تشکیل شود، با پودر استخوان این محل را پر می کنند، برای یکپارچه شدن استخوان این ناحیه، نیاز به یک دوره 3 تا 6 ماهه می باشد، که تا آن زمان استخوان قابل استفاده شود.

لیفت سینوس در ایمپلنت دندان
دكترامير محمدی :
متخصص جراحی دهان ، فک و صورت هستند و همچنین عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي ارتش می باشند که جز رتبه های برتر آزمون بورد تخصصي و از برترين و با تجربه ترين جراحان تهران هستند ، ايشان فارغ التحصيل از دانشگاه علوم پزشكي همدان، كه قطب فک و صورت ايران محسوب ميشود ، مي باشند . و نيز چندين مقاله وترجمه كتاب در زمينه جراحي بيني و فك در ISI و مجله هاي معتبرجهان دارند.
هزینه ایمپلنت دندان با دکتر امیر محمدی چقدر است ؟ ایمپلنت دندان ( کاشت دندان ) به ازای هر واحد 3.900.000 تومان می باشد علاوه بر این شما می توانید از مزایای زیر بهره ببرید .
مزایای ایمپلنت با دکتر امیر محمدی :
1- پرداخت هزینه به صورت اقساط می باشد
2- انجام کاشت ایمپلنت فول موس ( کل دهان ) انجام میشود
3- مشاوره رایگان
-
اگر تمایل دارید از این مزایا استفاده کنید همین الان با شماره 09120957013 تماس بگیر یا فرم نوبت دهی را پر کنید .
چرا باید ایمپلنت دندان انجام دهم؟
ایمپلنت های دندانی نه تنها ظاهری شبیه به دندان طبیعی دارند بلکه عملکرد آنها برای جویدن، گاز زدن و جلوگیری از تحلیل استخوان فک در دهان دقیقا مانند دندان طبیعی خود بیمار است. کاشت ایمپلنت دندان علاوه براینکه موجب حفظ جوانی و ساختار چهره می شود؛ با کمک به رشد استخوان فک از بروز بیماریهای لثه و تحلیل استخوان فک نیز جلوگیری می کند.
مزایای ایمپلنت دندان چیست؟
از مزایای کاشت دندان میتوان به موارد زیر اشاره کرد : بهبود ظاهر و اصلاح طرح لبخند ،توانایی بهتر برای صحبت کردن و جویدن ، ظاهری کاملا طبیعی ، جلوگیری از تحلیل استخوان ، جلوگیری از جابجایی دندان ها و کج شدن به سمت جای خالی دندان ، عدم آسیب رسیدن به دندان های مجاور مانند روش بریج
آیا ایمپلنت دندانی جرم میگیرد ؟
هر تاج دندانی چه مصنوعی و چه طبیعی که در حفره دهان راه پیدا نماید و بزاق دهانی با آن در تماس باشد میتواند دچار جرم دندانی ، پلاک دندانی و . . . شود و به همین علت مراجعات دوره ای به پزشک معالج جهت معاینه ایمپلنت دندانی نقش موثری در موفقیت درمان ایمپلنت دندانی ایفا می کند .
آیا ایمپلنت دندانی محدود به سن خاصی می باشد و یا اصلاً به سن فرد ربط دارد ؟
درمان زمانی که فرد از نظر رشد فکی و دندانهای دائمی آن رویش کامل کرده باشد و به سطح جونده رسیده باشد میتواند صورت گیردو ربطی به سن شناسنامه ای فرد ندارد و هر فردی که شرایط فوق را داشته باشد ، درمان میتواند در آن آغاز شود این درمان برای افراد مسن که امکان جراحی داشته باشند و محدودیتی ندارد پس از آن فرد بالغی که تصمیم میگیرد با در نظر گرفتن شرایط میتواند ازدر مان سود برد
آیا میتوان هزینه کاشت دندان ( ایمپلنت دندان ) را به صورت قسطی پرداخت نمود ؟
یکی از سوالاتی پر تکرار شما در هنگام مشاوره رایگان از ما می پرسید این است که : آیا میتوان هزینه کاشت دندان ( ایمپلنت دندان ) را به صورت قسطی پرداخت نمود ؟ بله شما میتوانید هزینه را به صورت اقساط پرداخت کنید
چه نوع بیماری از کاشت ایمپلنت دندانی جلوگیری می کند ؟
معمولاً اکثر بیماری ها مشکلی در ارتباط با درمان ایمپلنت دندانی ندارد اگر در بیماری های خاص که ممکن است موفقیت درمان آن را تحت تاثیر قرار دهند مثل سابقه رادیوتراپی در ناحیه مورد نظر کاشت ایمپلنت دندانی ، در افراد حامله ، در افراد مشکل روانی و روحی شدید ، مشکلات شدید انعقادی یا افرادی که شرایط سیستمیک مناسبی جهت انجام جراحی دندان ها وجود ندارد و افرادی که بهداشت دهانی خوبی ندارند و . . . هچون سایر جراحی های دهان درمان ایمپلنت دندانی صورت نمیگیرد .
مزیت ایمپلنت دندان چیست ؟
ایمپلنت دندانی مشکلات لقی دست دندان مصنوعی و زدگی هایی که نسخه بیمار را آزرده می کند مشکلات تحلیل استخوان در ناحیه و . . . را ندارد
آیا ایمپلنت دندانی به جنسیت هم ربط دارد ؟
خیر – درمان ایمپلنت دندانی در هر دو جنس با توجه به تحقیقات صورت گرفته تقریباً میزان مشاوی موفقیت را نشان داده است
بعد از کاشت ایمپلنت دندانی چه نوع غذاهایی باید مصرف شود ؟
همانند سایر جراحی هایی که در حفره دهان انجام می گیرد نیاز به استفاده از غذاهای نرم و خنک بلا بعد از جراحی و در طول درمان ترمیمی باشد تا امکان خونریزی و هرگونه مشکلی را کاهش دهد
هزینه ایپملنت درمانی شامل چه مواردی است ؟
هزینه ایمپلنت درمانی شامل قطعات ایمپلنت درمانی ، هزینه جراحی ، هزینه لابراتوری و هزینه پروتزی می باشد ، در بعضی موارد نیاز به مواد دیگر مثل پودر استخوانی و غشا و . . . می باشد .
آیا ایمپلنت دندانی مثل دندان طبیعی حس دارد ؟
در خود ایمپلنت دندانی عصبی وارد نمیشود ولی به علت وجود اعصاب در محیط ایمپلنت دندانی شما حس فشار و درد را میتوانید تجربه کنید
آیا ایمپلنت دندانی عوارض دارد ؟
در صورت انجام دقیق مراحل درمانی هیچگونه عوارض درمانی وجود ندارد و میزان موفقیت درمانی ایمپلنت با توجه به تحقیقات صورت گرفته بالای 98% گزارش شده است .
آیا ایمپلنت دندانی دچار پوسیدگی میشود ؟
اگر سوالات متدوال را مطالعه کرده باشید ، میدانیم که ایمپلنت دندانی از جنس تیتانیوم می باشد و دچار پوسیدگی نمیشود .
چرا ایمپلنت دندانی ؟
ایمپلنت از جنس تیتانیوم و آلیاژ های آن می باشد که جایگزین ریشه از دست رفته می شود ، بدون آنکه نیاز به تراش دندانهای مجاور ( پروتز ثابت ) و یا مشکلات استفاده از دندان های متحرک ( مثل لقی ، و صدمه به بافت نرم و … ) داشته باشد ، راه های مختلفی برای جایگزین دندان از دست رفته وجود دارد که ایمپلنت با توجه به موفقیت های درمانی زیاد به عنوان یکی از بهترین ردمان ها برای دندان از دست رفته می باشد.
چه موادی در ساخت ایمپلنت به کار برده می شود؟
ایمپلنتهای امروزی از تیتانیوم، یعنی ماده زیست شیمیایی بادوامی ساخته میشود که به طور طبیعی به استخوان فک جوش میخورد و با آن یکی میشود. چون تیتانیوم به صورت طبیعی به استخوان متصل میشود، دندان کاشته شده در حال حاضر محکمترین و ماندگارترین روش جایگزینی دندان غائب محسوب میشود.
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت های دندانی یک پایه فلزی معمولا از جنس تیتانیوم هستند که به عنوان جایگزین ریشه دندان از دست رفته شما در استخوان فک کاشته می شوند.
چرا باید ایمپلنت دندان انجام دهم؟
ایمپلنت های دندانی نه تنها ظاهری شبیه به دندان طبیعی دارند بلکه عملکرد آنها برای جویدن، گاز زدن و جلوگیری از تحلیل استخوان فک در دهان دقیقا مانند دندان طبیعی خود بیمار است. کاشت ایمپلنت دندان علاوه براینکه موجب حفظ جوانی و ساختار چهره می شود؛ با کمک به رشد استخوان فک از بروز بیماریهای لثه و تحلیل استخوان فک نیز جلوگیری می کند.
درمان ایمپلنت دندانی از چه مراحلی تشکیل شده است ؟
درمان ایمپلنت دندانی شامل دو مرحله جراحی کاشت ریشه مصنوعی و پروتز می باشد ، ابتدا پزشک معالج کاشت ریشه مصنوعی را انجام میدهد و پس از جوش خوردن ریشه مصنوعی امکان انجام مرحله پروتزی وجود دارد