
استفاده از لیزر در جراحی ایمپلنت
استفاده از لیزر در جراحی ایمپلنت
امروزه لیزر در همه ابعاد زندگی کاربرد دارد و استفاده از لیزر در جراحی ایمپلنت یکی از مهمترین کاربردهای استفاده از لیزر می باشد. همانطور که می دانیم لیزر در دندانپزشکی انقلابی ایجاد کرد. در دندانپزشکی مدرن، موارد تجویز متعددی برای جراحی لیزر وجود دارد.
انتخاب دقیق سیستم لیزر و طول موج مناسب توسط بهترین متخصص ایمپلنت برای انجام عملیات بسیار مهم می باشد، که این انتخاب با توجه به ارزیابی های علمی و میزان تغییراتی که در دمای الیاف و بافت های اطراف در هنگام استفاده از لیزر رخ می دهد صورت می پذیرد.

استفاده از لیزر در جراحی ایمپلنت
استفاده از لیزر در جراحی ایمپلنت به دلیل بالا رفتن دقت در جراحی سبب میشود که محل جراحی با حداقل آسیب به بافت نرم و سخت، آماده شود. ما قادر خواهیم بود فقط بافتهایی را که نیاز داریم، برداریم و به بافتهای سالم اطراف، آسیبی وارد نمیآوریم، و همچنین خونریزی به آن شیوه جراحی با تیغ نخواهیم داشت.
مزیت بزرگ دیگر جراحی ایمپلنت لیزر این است که پروسهی بهبود زخم را سرعت میبخشد. ما فقط بافت هدف را از بقیهی بافتها جدا میکنیم و به بافتهای مجاور، آسیب غیرضروری نمیزنیم. این مزیت، فرایند التیام زخم را بهبود میبخشد. جراحی
لیزر بهطور بسیار موثری، واکنش التهابی بافت را کاهش میدهد یا از آن جلوگیری میکند.
شایان ذکر است که دکتر امیر محمدی یکی از بهترین دندان پزشکان در حوزه ایمپلنت دندان می باشد ایشان :
- متخصص جراحی دهان ، فک و صورت
- مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی
- جز رتبه های برتر آزمون برد تخصصی
- متخصص پروتزهای دندانی، زیبایی و ایمپلنت
شماره تماس : tel:09120957013
همچنین ترشح آنزیمهای بازدارنده، فرایند التهابی را تقویت میکند. لیزر خواص ضدمیکروبی هم دارد که مشکلات عفونت را برطرف مینماید. در آخر، لیزر سبب تحریک التیام بافت سخت و نرم میگردد. نتیجه نهایی این نوع جراحی، باعث کاهش زمان درد و خونریزی میشود. بهبود و التیام بهتر زخم نسبت به روشهای قدیمی جراحی است. روشهای قدیمی جراحی ایمپلنت این مزیتها را ندارند.
عملکرد لیزر ها از طریق انتشار تحریک شده می باشد. نور به بافت های بیولوژیکی می رسد و در بافتهای اطراف آن نیز منعکس می گردد.
لیزرهای جامد Nd: YAG، Nd: YAP، Er: YAG، Er، Cr: YSGG، لیزرهای دیود نیمه هادی و لیزرهای گاز اولین لیزر دندانی ( نانومتر Nd: YAG 1،064 ) است که تخریب بافت نرم، هموستازی و کنترل باکتری ها را انجام می دهد.

استفاده از لیزر در جراحی ایمپلنت
حالت انتشار پالس آزاد موجب افزایش حداکثر ولتاژ در هر پالس می شود و همچنین با توجه به تحقیقات انجام شده در مورد استفاده از این لیزر برای جراحی ایمپلنت، می توان به این نتیجه رسید که اثرات نفوذ و پیک بالا انرژی گرما در طی بافت نرم و پروتز ایمپلنت باعث ایجاد آسیب به سطح ایمپلنت و استخوان اطراف آن می شود. این امر باعث شد استفاده لیزر در ارتباط باایمپلنتها مقداری تخفیف حاصل شد که برای چندین سال باقی مانده بود.
لیزر دی اکسید کربن (CO2) در گذشته برای برداشتن و تبخیر تومورهای مختلف بافت نرم و هیپرپلازی پری ایمپلنت استفاده شده است. حالت اعمال ممکن است پیوسته یا سوپرپالس باشد، که اجازه برداشت نسبتا سریع، انعقاد مناسب و راحتی بیمار را می دهد.
به طور خاص، خواص فیزیکی لیزر CO2 و اثرات جراحی طول موج آن به حذف بافت نرم در مناطق اطراف ایمپلنت و همچنین تخریب سطوح ایمپلنت اجازه می دهد. به نظر می رسد که لیزر CO2 به شکل مداوم موجب اثرات نامطلوب بر روی شیمی در سطح نمی شود، اما به نظر می رسد که حالت سوپرپالس تاثیر قابل توجهی روی شیمی در سطح دارد که برای ایمپلنت های شکست خورده مناسب نمی باشد.

استفاده از لیزر در جراحی ایمپلنت
مراحل استفاده از لیزر در روش کاشت ایمپلنت
استفاده از لیزر در قبل از جراحی
استفاده از لیزر در این مرحله می تواند شامل ضدعفونی کردن محل جراحی و یا ضد عفونی کردن محل کشیدن دندان باشد.
باتوجه به اینکه لیزر خاصیت ضد باکتریایی دارد و باعث استریلیزه کردن محل کاشت ایمپلنت می شود. لیزر erbium و diode باعث تصفیه می شود و بافت گرانوله و تخریب شده را از محل کشیدن دندان حذف خواهد کرد.
استفاده از لیزر در حین جراحی
لیزرهای Co2، لیزرهای غیرتماسی هستند بنابراین می تواند سایز نقطه ای را افزایش دهند، لیزرهای دی اکسید کربن در از بین بردن تگ های بافت نرم و همچنین تصفیه سطح بافت استخوانی موثرتر می باشند.
برش فلپ :
لیزرهای دندانی مزایای تخریب بافت نرم، هموستاز و همچنین استفاده از آن برای برش های نرم بافت نرم است. در مقایسه با تیغ جراحی هموستاز بزرگتری را ایجاد می کند. لیزرهای مختلفی که می توانند برای این منظور استفاده شوند عبارتند از لیزر دیود، CO2 Lasers و Erbium تفاوت در طول موج و عمق نفوذ آنها می باشد.
استئوتومی:
لیزر اربیوم را می توان به طور موثر در تخریب استخوان مورد استفاده قرار داد، بنابراین در تولید osteotomies اثر می گذارد. استفاده از مته باعث ایجاد اضطراب و ناراحتی برای بیماران می شود، بنابراین لیزرها می توانند از مزایای بهتری استفاده کنند و باعث آرامش بیشتر بیمار می شود.
مزیت عمده استفاده از لیزرهای Erbium در آماده سازی سوراخ راهنمای اولیه است، زیرا حفره ممکن است مته بر روی سطوح استخوانی نامنظم لغزش کند. و استفاده از لیزر اربیوم برای کسانی پوکی استخوان دارند مناسب است .

استفاده از لیزر در جراحی ایمپلنت
استفاده از لیزر پس از جراحی
پس از جراحی ایمپلنت از لیزر می توان برای برداشتن بافت آلوده اطراف ایمپلنت که ملتهب شده است استفاده کرد.
انرژی لیزر خواص ضد میکروبی دارد که باکتریهای آسیبرسان را از بین میبرد. پس از برداشتن بافت آلودهی اطراف ایمپلنت و تمیز کردن ناحیهی موردنظر، میتوانیم التیام و بهبود بافتهای سخت و نرم را با لیزر تسریع کنیم.
استفاده از لیزر در هنگام پروتز
پس از عمل جراحی ایمپلنت در مرحله قرار دادن پروتز، ممکن است بافت نرم نیاز به تغییراتی باشد که می توان در این مرحله نیز از لیزر کمک گرفت.
دكترامير محمدی :
متخصص جراحی دهان ، فک و صورت هستند و همچنین عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي ارتش می باشند که جز رتبه های برتر آزمون بورد تخصصي و از برترين و با تجربه ترين جراحان تهران هستند ، ايشان فارغ التحصيل از دانشگاه علوم پزشكي همدان، كه قطب فک و صورت ايران محسوب ميشود ، مي باشند . و نيز چندين مقاله وترجمه كتاب در زمينه جراحي بيني و فك در ISI و مجله هاي معتبرجهان دارند.
هزینه ایمپلنت دندان با دکتر امیر محمدی چقدر است ؟ ایمپلنت دندان ( کاشت دندان ) به ازای هر واحد 3.900.000 تومان می باشد علاوه بر این شما می توانید از مزایای زیر بهره ببرید .
چرا باید ایمپلنت دندان انجام دهم؟
ایمپلنت های دندانی نه تنها ظاهری شبیه به دندان طبیعی دارند بلکه عملکرد آنها برای جویدن، گاز زدن و جلوگیری از تحلیل استخوان فک در دهان دقیقا مانند دندان طبیعی خود بیمار است. کاشت ایمپلنت دندان علاوه براینکه موجب حفظ جوانی و ساختار چهره می شود؛ با کمک به رشد استخوان فک از بروز بیماریهای لثه و تحلیل استخوان فک نیز جلوگیری می کند.
آیا ایمپلنت دندانی جرم میگیرد ؟
هر تاج دندانی چه مصنوعی و چه طبیعی که در حفره دهان راه پیدا نماید و بزاق دهانی با آن در تماس باشد میتواند دچار جرم دندانی ، پلاک دندانی و . . . شود و به همین علت مراجعات دوره ای به پزشک معالج جهت معاینه ایمپلنت دندانی نقش موثری در موفقیت درمان ایمپلنت دندانی ایفا می کند .
آیا ایمپلنت دندانی محدود به سن خاصی می باشد و یا اصلاً به سن فرد ربط دارد ؟
درمان زمانی که فرد از نظر رشد فکی و دندانهای دائمی آن رویش کامل کرده باشد و به سطح جونده رسیده باشد میتواند صورت گیردو ربطی به سن شناسنامه ای فرد ندارد و هر فردی که شرایط فوق را داشته باشد ، درمان میتواند در آن آغاز شود این درمان برای افراد مسن که امکان جراحی داشته باشند و محدودیتی ندارد پس از آن فرد بالغی که تصمیم میگیرد با در نظر گرفتن شرایط میتواند ازدر مان سود برد
آیا میتوان هزینه کاشت دندان ( ایمپلنت دندان ) را به صورت قسطی پرداخت نمود ؟
یکی از سوالاتی پر تکرار شما در هنگام مشاوره رایگان از ما می پرسید این است که : آیا میتوان هزینه کاشت دندان ( ایمپلنت دندان ) را به صورت قسطی پرداخت نمود ؟ بله شما میتوانید هزینه را به صورت اقساط پرداخت کنید
چه نوع بیماری از کاشت ایمپلنت دندانی جلوگیری می کند ؟
معمولاً اکثر بیماری ها مشکلی در ارتباط با درمان ایمپلنت دندانی ندارد اگر در بیماری های خاص که ممکن است موفقیت درمان آن را تحت تاثیر قرار دهند مثل سابقه رادیوتراپی در ناحیه مورد نظر کاشت ایمپلنت دندانی ، در افراد حامله ، در افراد مشکل روانی و روحی شدید ، مشکلات شدید انعقادی یا افرادی که شرایط سیستمیک مناسبی جهت انجام جراحی دندان ها وجود ندارد و افرادی که بهداشت دهانی خوبی ندارند و . . . هچون سایر جراحی های دهان درمان ایمپلنت دندانی صورت نمیگیرد .
آیا ایمپلنت دندانی به جنسیت هم ربط دارد ؟
خیر – درمان ایمپلنت دندانی در هر دو جنس با توجه به تحقیقات صورت گرفته تقریباً میزان مشاوی موفقیت را نشان داده است
بعد از کاشت ایمپلنت دندانی چه نوع غذاهایی باید مصرف شود ؟
همانند سایر جراحی هایی که در حفره دهان انجام می گیرد نیاز به استفاده از غذاهای نرم و خنک بلا بعد از جراحی و در طول درمان ترمیمی باشد تا امکان خونریزی و هرگونه مشکلی را کاهش دهد
آیا ایمپلنت دندانی مثل دندان طبیعی حس دارد ؟
در خود ایمپلنت دندانی عصبی وارد نمیشود ولی به علت وجود اعصاب در محیط ایمپلنت دندانی شما حس فشار و درد را میتوانید تجربه کنید
آیا ایمپلنت دندانی عوارض دارد ؟
در صورت انجام دقیق مراحل درمانی هیچگونه عوارض درمانی وجود ندارد و میزان موفقیت درمانی ایمپلنت با توجه به تحقیقات صورت گرفته بالای 98% گزارش شده است .
آیا ایمپلنت دندانی دچار پوسیدگی میشود ؟
اگر سوالات متدوال را مطالعه کرده باشید ، میدانیم که ایمپلنت دندانی از جنس تیتانیوم می باشد و دچار پوسیدگی نمیشود .
چه موادی در ساخت ایمپلنت به کار برده می شود؟
ایمپلنتهای امروزی از تیتانیوم، یعنی ماده زیست شیمیایی بادوامی ساخته میشود که به طور طبیعی به استخوان فک جوش میخورد و با آن یکی میشود. چون تیتانیوم به صورت طبیعی به استخوان متصل میشود، دندان کاشته شده در حال حاضر محکمترین و ماندگارترین روش جایگزینی دندان غائب محسوب میشود.
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت های دندانی یک پایه فلزی معمولا از جنس تیتانیوم هستند که به عنوان جایگزین ریشه دندان از دست رفته شما در استخوان فک کاشته می شوند.