
تعداد ایمپلنت لازم برای اوردنچر
تعداد ایمپلنت لازم برای اوردنچر
اوردنچر روشی در دندانپزشکی برای ترمیم و زیبایی می باشد و مناسب افرادی هست که دندان های خود را کاملاً از دست داده اند، در این صورت پروتز مصنوعی برای آنها بهترین روش درمان می باشد. در ادامه مطالب می خواهیم در مورد اوردنچر، کاربرد و مزایای آن و تعداد ایمپلنت لازم برای اوردنچر صحبت کنیم.
در گذشته زمانی که بیماران دندان های خود را به طور کامل از دست می دادند چاره ای جز استفاده از دست دندان یا دنچر نداشتند. از جمله مشکلات دنچر می توان به عدم چفت شدن مناسب و کارایی لازم نام برد.

تعداد ایمپلنت لازم برای اوردنچر
کاربرد اوردنچر
-مواقعی که فرد مدتها دندانهای خود را از دست داده است، استخوان فک بیمار دچار تحلیل شده است البته تحلیل استخوان نباید به اندازه ای باشد که برای کاشت ایمپلنت استخوان کافی موجود نباشد، در این مواقع دست دندان مصنوعی (دنچر) گیر لازم را ندارد و فرد در مواقع هنگام مکالمه یا خوردن غذا دچار مشکل می شود.
شایان ذکر است که دکتر امیر محمدی یکی از بهترین دندان پزشکان در حوزه ایمپلنت دندان می باشد ایشان :
- متخصص جراحی دهان ، فک و صورت
- مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی
- جز رتبه های برتر آزمون برد تخصصی
- متخصص پروتزهای دندانی، زیبایی و ایمپلنت
شماره تماس : tel:09120957013
-برای فک پایین، از آنجا که دست دندان (دنچر) در فک پایین در اغلب بیماران لق است و سبب ایجاد مزاحمت می شود، برای فک بالا این موارد کمتر پیش می آید. البته باید گفت این روش درمان بهتر است برای هم فک بالا و هم فک پایین انجام شود.
-در زمانی که فرد بی دندان کامل است و استخوان دندان تحلیل رفته است و بافت نرم و لثه آن دچار تغییرات زیادی شده است و استفاده از دندان مصنوعی که بر پایه ایمپلنت سفت شده است یا همان اوردنچر می تواند پوشش بیشتری از بابت زیبایی نسبت به پروتزهای ثابت ایجاد کند.
-بعضی از بیمارانی که دندان های یک و یا هر دو فک خود را از دست داده اند ممکن است هزینه کافی برای کاشت تعداد زیادی ایمپلنت نداشته باشند در این صورت اوردنچر با کاشت تعداد محدودی ایمپلنت می تواند راه حل مناسبی در جهت جایگزینی دندان های از دست رفته باشد.

تعداد ایمپلنت لازم برای اوردنچر
مزایای استفاده از اوردنچر
-در اوردنچر می توان قسمت هایی از فک که استخوان کافی ندارند را از طرح درمان خارج کرد تا دیگر نیازی به پیوند استخوان نباشد.
-ایمپلنتی که در فک کاشته می شود باعث حفظ استخوان میشود و از تحلیل آن جلوگیری به عمل می آید. در این حالت فشار کمتری به لثه وارد می شود.
-به دلیل اینکه پروتز اوردنچر را می توان شبها از دهان خارج کرد هم فک و مفاصل و استخوانها درگیر فشار کمتری می شوند.
-به دلیل اینکه می توان پروتز را شب ها از دهان خارج کرد بهداشت دهان را بهتر می توان رعایت کرد. و در کل غذای کمتری در لابلای پروتزها قرار می گیرد.
تعداد ایمپلنت لازم برای اوردنچر
-حداقل تعداد ایمپلنت لازم برای اوردنچر فک پایین دو عدد و حداکثر چهار عدد می باشد.
-حداقل تعداد ایمپلنت لازم برای اوردنچر فک بالا چهار عدد می باشد.
-تعداد ایمپلنتهای لازم را میزان استخوان باقیمانده و میزان تحلیل استخوان مشخص می کند.
-هرچه تحلیل استخوان بیشتر باشد، تعداد ایمپلنتهای بیشتری مورد نیاز خواهد بود.
-هر چه تعداد ایمپلنتها بیشتر باشد اتصال پروتز نهایی قوی تر خواهد بود.
-یکی از عوامل تعیین کننده تعداد ایمپلنتها وضعیت فک مقابل یعنی با دندانی و یا بی دندانی فک مقابل است.
دكترامير محمدی :
متخصص جراحی دهان ، فک و صورت هستند و همچنین عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي ارتش می باشند که جز رتبه های برتر آزمون بورد تخصصي و از برترين و با تجربه ترين جراحان تهران هستند ، ايشان فارغ التحصيل از دانشگاه علوم پزشكي همدان، كه قطب فک و صورت ايران محسوب ميشود ، مي باشند . و نيز چندين مقاله وترجمه كتاب در زمينه جراحي بيني و فك در ISI و مجله هاي معتبرجهان دارند.
هزینه ایمپلنت دندان با دکتر امیر محمدی چقدر است ؟ ایمپلنت دندان ( کاشت دندان ) به ازای هر واحد 3.900.000 تومان می باشد علاوه بر این شما می توانید از مزایای زیر بهره ببرید .
چرا باید ایمپلنت دندان انجام دهم؟
ایمپلنت های دندانی نه تنها ظاهری شبیه به دندان طبیعی دارند بلکه عملکرد آنها برای جویدن، گاز زدن و جلوگیری از تحلیل استخوان فک در دهان دقیقا مانند دندان طبیعی خود بیمار است. کاشت ایمپلنت دندان علاوه براینکه موجب حفظ جوانی و ساختار چهره می شود؛ با کمک به رشد استخوان فک از بروز بیماریهای لثه و تحلیل استخوان فک نیز جلوگیری می کند.
مزایای ایمپلنت دندان چیست؟
از مزایای کاشت دندان میتوان به موارد زیر اشاره کرد : بهبود ظاهر و اصلاح طرح لبخند ،توانایی بهتر برای صحبت کردن و جویدن ، ظاهری کاملا طبیعی ، جلوگیری از تحلیل استخوان ، جلوگیری از جابجایی دندان ها و کج شدن به سمت جای خالی دندان ، عدم آسیب رسیدن به دندان های مجاور مانند روش بریج
آیا ایمپلنت دندانی جرم میگیرد ؟
هر تاج دندانی چه مصنوعی و چه طبیعی که در حفره دهان راه پیدا نماید و بزاق دهانی با آن در تماس باشد میتواند دچار جرم دندانی ، پلاک دندانی و . . . شود و به همین علت مراجعات دوره ای به پزشک معالج جهت معاینه ایمپلنت دندانی نقش موثری در موفقیت درمان ایمپلنت دندانی ایفا می کند .
کشیدن دندان همزمان با ایمپلنت امکان پذیر می باشد؟
در صورتی که دندان های جلو باشد همزمان بعد از کشیدن دندان نصب ایمپلنت امکان پذیر می باشد به شرط اینکه ریشه دندان عفونی نباشد زیرا باعث تخریب استخوان دندان کشیده می شود. در مورد دندان های عقبی باید بعد از کشیدن دندان مدت 10 الی 12 هفته صبر کرد تا ایمپلنت انجام داد.
فردی که دارای بیماری قلبی است می تواند ایمپلنت کند؟
افرادی که ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی دارند در صورتی که با دارو کنترل شوند می توانند ایمپلنت دندان انجام دهند . این افراد قبل از جراحی باید با پزشک متخصص خود حتما مشورت کنند .
چه نوع بیماری از کاشت ایمپلنت دندانی جلوگیری می کند ؟
معمولاً اکثر بیماری ها مشکلی در ارتباط با درمان ایمپلنت دندانی ندارد اگر در بیماری های خاص که ممکن است موفقیت درمان آن را تحت تاثیر قرار دهند مثل سابقه رادیوتراپی در ناحیه مورد نظر کاشت ایمپلنت دندانی ، در افراد حامله ، در افراد مشکل روانی و روحی شدید ، مشکلات شدید انعقادی یا افرادی که شرایط سیستمیک مناسبی جهت انجام جراحی دندان ها وجود ندارد و افرادی که بهداشت دهانی خوبی ندارند و . . . هچون سایر جراحی های دهان درمان ایمپلنت دندانی صورت نمیگیرد .
آیا میتوان هزینه کاشت دندان ( ایمپلنت دندان ) را به صورت قسطی پرداخت نمود ؟
یکی از سوالاتی پر تکرار شما در هنگام مشاوره رایگان از ما می پرسید این است که : آیا میتوان هزینه کاشت دندان ( ایمپلنت دندان ) را به صورت قسطی پرداخت نمود ؟ بله شما میتوانید هزینه را به صورت اقساط پرداخت کنید
مزیت ایمپلنت دندان چیست ؟
ایمپلنت دندانی مشکلات لقی دست دندان مصنوعی و زدگی هایی که نسخه بیمار را آزرده می کند مشکلات تحلیل استخوان در ناحیه و . . . را ندارد
آیا ایمپلنت دندانی به جنسیت هم ربط دارد ؟
خیر – درمان ایمپلنت دندانی در هر دو جنس با توجه به تحقیقات صورت گرفته تقریباً میزان مشاوی موفقیت را نشان داده است
آیا ایمپلنت دندانی مثل دندان طبیعی حس دارد ؟
در خود ایمپلنت دندانی عصبی وارد نمیشود ولی به علت وجود اعصاب در محیط ایمپلنت دندانی شما حس فشار و درد را میتوانید تجربه کنید
آیا ایمپلنت دندانی عوارض دارد ؟
در صورت انجام دقیق مراحل درمانی هیچگونه عوارض درمانی وجود ندارد و میزان موفقیت درمانی ایمپلنت با توجه به تحقیقات صورت گرفته بالای 98% گزارش شده است .
آیا ایمپلنت دندانی دچار پوسیدگی میشود ؟
اگر سوالات متدوال را مطالعه کرده باشید ، میدانیم که ایمپلنت دندانی از جنس تیتانیوم می باشد و دچار پوسیدگی نمیشود .
چرا ایمپلنت دندانی ؟
ایمپلنت از جنس تیتانیوم و آلیاژ های آن می باشد که جایگزین ریشه از دست رفته می شود ، بدون آنکه نیاز به تراش دندانهای مجاور ( پروتز ثابت ) و یا مشکلات استفاده از دندان های متحرک ( مثل لقی ، و صدمه به بافت نرم و … ) داشته باشد ، راه های مختلفی برای جایگزین دندان از دست رفته وجود دارد که ایمپلنت با توجه به موفقیت های درمانی زیاد به عنوان یکی از بهترین ردمان ها برای دندان از دست رفته می باشد.
چه موادی در ساخت ایمپلنت به کار برده می شود؟
ایمپلنتهای امروزی از تیتانیوم، یعنی ماده زیست شیمیایی بادوامی ساخته میشود که به طور طبیعی به استخوان فک جوش میخورد و با آن یکی میشود. چون تیتانیوم به صورت طبیعی به استخوان متصل میشود، دندان کاشته شده در حال حاضر محکمترین و ماندگارترین روش جایگزینی دندان غائب محسوب میشود.
فرآیند کاشت ایمپلنت دندان چگونه است؟
فرآیند کاشت ایمپلنت دندان یکی از سوالات متداول تمام بیماران است. اولین مرحله در فرایند کاشت ایمپلنت دندان، انجام عمل جراحی است که به طور معمول تحت بیهوشی یا بی حسی موضعی انجام می گیرد. در طول عمل جراحی دندان پزشک سوراخ کوچکی در استخوان فک دریل می کند و با دقت پایه ایمپلنت را داخل استخوان پیچ می نماید. لثه پس از دوره بهبودی که حدود 4 تا 6 ماه زمان می برد؛ روی پایه ایمپلنت را می پوشاند. بعد از اینکه پایه ایمپلنت به خوبی با استخوان فک جوش خورد؛ مرحله دوم عمل جراحی انجام میگیرد تا کانکتور به بالای ایمپلنت متصل شود. در نهایت تاج روی اباتمنت متصل شده و با سیمان مخصوص به دندان مستحکم شده و با یک پیچ کوچک پایدار باقی می ماند.
مزایای ایمپلنت نسبت به دندان مصنوعی
کاشت دندان روش پرطرفداری برای محکم کردن یا جایگزینی دندان مصنوعی و غلبه بر مشکلاتی مانند ناراحتی و حساسیت لثهها، کاهش عملکرد دندانها و انقباض استخوانهای فک و صورت است. مزایای کاشت دندان عبارت است از: خلق لبخندی طبیعی
عملکرد طبیعی و راحتی بیمار
دندانهای محکمتری که برخلاف دندان مصنوعی از جا درنمیآید.
راهکاری دائمی برای جایگزینی دندانهای غائب
کاهش اختلالهای گفتاری
بازیابی و حفظ شکل عادی دهان، فک و صورت
چرا باید ایمپلنت دندان انجام دهم؟
ایمپلنت های دندانی نه تنها ظاهری شبیه به دندان طبیعی دارند بلکه عملکرد آنها برای جویدن، گاز زدن و جلوگیری از تحلیل استخوان فک در دهان دقیقا مانند دندان طبیعی خود بیمار است. کاشت ایمپلنت دندان علاوه براینکه موجب حفظ جوانی و ساختار چهره می شود؛ با کمک به رشد استخوان فک از بروز بیماریهای لثه و تحلیل استخوان فک نیز جلوگیری می کند.
عواقب دیر انجام دادن ایمپلنت دندان چیست؟
از عواقب دیر انجام دادن ایمپلنت که از سوالات متداول ایمپلنت است می توان به موارد زیر اشاره کرد: – جابجایی سایر دندان ها – عفونت لثه – تغییر ساختار چهره – تحلیل استخوان
کدام متخصصین، کاشت ایمپلنت دندانی انجام میدهند؟
از سوالات متداول بیمارانی که نیاز به کاشت ایمپلنت دارند؛ متخصصی است که باید به آن مراجعه کنند؛ ایمپلنت های دندانی معمولاً توسط جراح دهان و دندان یا پریودنتیست ها کاشته می شوند.
درمان ایمپلنت دندانی از چه مراحلی تشکیل شده است ؟
درمان ایمپلنت دندانی شامل دو مرحله جراحی کاشت ریشه مصنوعی و پروتز می باشد ، ابتدا پزشک معالج کاشت ریشه مصنوعی را انجام میدهد و پس از جوش خوردن ریشه مصنوعی امکان انجام مرحله پروتزی وجود دارد