
انواع جراحی دندان
انواع جراحی دندان
کانال های ریشه از رایج ترین انواع جراحی دندان به حساب می آیند. میلیون ها دندان سالانه در حال درمان هستند، برای جلوگیری از افتادن دندان و یا تسکین درد و حساسیت دندان ها. جراحی کانال ریشه معمولا بدون درد است و تاثیر زیادی در تسکین درد دارد.
در زیر مینای دندان، ناحیه ای تحت عنوان پالپ دندان (مغز دندان) وجود دارد، که حاوی رگ های خونی، عصب ها و بافت است. هنگامی که دندان پوسیده می شود، باکتری ها وارد دندان شده و به پالپ آسیب می رسانند. دندان عفونی شده باعث درد دندان، تورم و ایجاد دردهایی در ناحیه گردن و فک می شود.
جراح متخصص می تواند با خارج کردن ناحیه پوسیده دندان و همچنین حذف پالپ عفونی شده، دندانتان را درمان کند.

انواع جراحی دندان
شایان ذکر است که دکتر امیر محمدی یکی از بهترین دندان پزشکان در حوزه ایمپلنت دندان می باشد ایشان :
- متخصص جراحی دهان ، فک و صورت
- مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی
- جز رتبه های برتر آزمون برد تخصصی
- متخصص پروتزهای دندانی، زیبایی و ایمپلنت
شماره تماس : tel:09120957013
ایمپلنت دندان
با ایجاد ایمپلنت های دندان، طریقی که سیستم دندانپزشکی از سال های پیش تا کنون تکامل یافته بود، تغییر یافت. ایمپلنت جایگزینی برای ریشه یا ریشه های دندان است. ایمپلنت ها برای محافظت از تاج دندان متصل به استخوان فک که از آلیاژهای تیتانیومی استفاده می کند، کاربرد دارند.
از این فلزها به دلیل سبک وزنی و همچنین سازگاری زیستی شان با بدن استفاده می شود، زیرا توسط بدن پس زده نمی شوند. از ایمپلنت دندان برای جایگزینی با دندانی استفاده می شود که با مواردی مانند پوسیدگی، بیماری، سرطان دهان و یا دلایلی مانند استعمال دخانیات رو به رو شده است.
ایمپلنت دندان پروسه ای طولانی از انواع جراحی دندان است، زیرا باید اطمینان حاصل شود که استخوان فک با ایمپلنت جوش خورده قبل از اینکه دندان (تاج) متصل شود. در حدود چندماه پروسه کلی جراحی ایمپلنت دندان توسط دندانپزشک متخصص ایمپلنت به طول می انجامد.

انواع جراحی دندان
جراحی دندان عقل
جراحی دندان عقل، کشیدن چهار دندان موجود در انتهای دندان های پایین و بالای بزرگسالان است. این دندان ها، آخرین دندان هایی هستند که در سنین حدودا 17 تا 25 سالگی در می آیند. هنگامی که دندان های عقل مکان کافی برای رشد کردن نداشته باشند، تحت فشار قرار می گیرند و سبب ایجاد درد، عفونت های دهانی و یا دیگر مشکلات دندانی می شوند.
گاهی، دندان پزشکان توصیه می کنند برای پیشگری، دندان عقل را بکشید حتی پیش از اینکه علائم و آسیبی بروز کنند. بنا به مدل و شرایط دندان نهفته، می تواند به صورت سرپایی کشیده شود یا احتیاج به جراحی داشته باشد. اگر به صورت سرپایی باشد، چندروز تا درمان کامل زمان می برد. به توضیحات دندانپزشک در رابطه با مراقبت های پس از جراحی و کشیدن دندان توجه کنید.
بازسازی دندان
حوادث اتفاق می افتند و هنگامی که بر اثر این حوادث آسیبی به صورتتان وارد می شود، ممکن است برایتان بسیار ترسناک و استرس زا باشد. به همین دلیل مراجعه به جراح متخصص دهان بهترین گزینه است. او به شما راه حل هایی برای دست یابی به چهره ای زیبا در کمترین زمان ارائه می دهد. جراحی دندان مربوط به بازسازی صورت به دو دسته تقسیم می شوند: آسیب های بافت نرم و شکستگی ها.
آسیب های بافت نرم مربوط به پوست و لثه ها می شوند، مانند بریدگی هایی در داخل گونه، لب ها و یا زبان. آسیب های بافت نرم شامل بریدگی های شدید یا خفیف در ناحیه کام هم می شوند.
شکستگی ها به بافت های کوچک استخوان درون دهان مربوط می شوند و شامل بازسازی های مربوط به استخوان فک و دندان هستند. در بعضی موارد، در جراحی بازسازی طی روش های درمانی و پروسه های درمان تراز فک و ساختار استخوان، از ایمپلنت دندان استفاده می کنند.

انواع جراحی دندان
زیبایی
جراحی دندان زیبایی اشکال گوناگونی دارد. جراحی زیبایی معمولا از لحاظ پزشکی امری ضروری و حیاتی نیست، اما جهت بهبود چهره و زیبایی لبخند فرد مورد استفاده قرار می گیرد. پروسه های زیبایی ترمیم های کوچکی مانند ارتودنسی و سفید کردن دندان را در بر می گیرند.
برای ایجاد لبخندی زیبا به انجام پروسه هایی مانند سفیدکردن دندان، ونیرهای دندان، کاشت کامپوزیت و … احتیاج است. ترمیم های مربوط به درخشان تر کردن دندان صرفا بلیچینگ دندان نیست. روش هایی مانند کاشت و ونیرها نیز جهت تغییر رنگ دندان ها و اتصال به دندان ها مورد استفاده قرار می گیرند. بعضی بیماران نیز علاقه مند به تغییر دادن برخی دندان ها مطابق با بقیه دندان هایشان هستند، که این اعمال با حذف مینای دندان و پر کردن دندان انجام می شود.
دكترامير محمدی :
متخصص جراحی دهان ، فک و صورت هستند و همچنین عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي ارتش می باشند که جز رتبه های برتر آزمون بورد تخصصي و از برترين و با تجربه ترين جراحان تهران هستند ، ايشان فارغ التحصيل از دانشگاه علوم پزشكي همدان، كه قطب فک و صورت ايران محسوب ميشود ، مي باشند . و نيز چندين مقاله وترجمه كتاب در زمينه جراحي بيني و فك در ISI و مجله هاي معتبرجهان دارند.
هزینه ایمپلنت دندان با دکتر امیر محمدی چقدر است ؟ ایمپلنت دندان ( کاشت دندان ) به ازای هر واحد 3.900.000 تومان می باشد علاوه بر این شما می توانید از مزایای زیر بهره ببرید .
آیا ضمانتی برای درمان وجود دارد ؟
بله ما در مطب دکتر امیر محمدی به ما ضمانت کاشت دندان ( ایمپلنت دندانی ) را می دهیم ، همچنین توجه داشته باشید که علاوه بر ضمانت ، هزینه کاشت دندان را هم بصورت اقساط پرداخت کنید .
چرا باید ایمپلنت دندان انجام دهم؟
ایمپلنت های دندانی نه تنها ظاهری شبیه به دندان طبیعی دارند بلکه عملکرد آنها برای جویدن، گاز زدن و جلوگیری از تحلیل استخوان فک در دهان دقیقا مانند دندان طبیعی خود بیمار است. کاشت ایمپلنت دندان علاوه براینکه موجب حفظ جوانی و ساختار چهره می شود؛ با کمک به رشد استخوان فک از بروز بیماریهای لثه و تحلیل استخوان فک نیز جلوگیری می کند.
مزایای ایمپلنت دندان چیست؟
از مزایای کاشت دندان میتوان به موارد زیر اشاره کرد : بهبود ظاهر و اصلاح طرح لبخند ،توانایی بهتر برای صحبت کردن و جویدن ، ظاهری کاملا طبیعی ، جلوگیری از تحلیل استخوان ، جلوگیری از جابجایی دندان ها و کج شدن به سمت جای خالی دندان ، عدم آسیب رسیدن به دندان های مجاور مانند روش بریج
آیا ایمپلنت دندانی جرم میگیرد ؟
هر تاج دندانی چه مصنوعی و چه طبیعی که در حفره دهان راه پیدا نماید و بزاق دهانی با آن در تماس باشد میتواند دچار جرم دندانی ، پلاک دندانی و . . . شود و به همین علت مراجعات دوره ای به پزشک معالج جهت معاینه ایمپلنت دندانی نقش موثری در موفقیت درمان ایمپلنت دندانی ایفا می کند .
کشیدن دندان همزمان با ایمپلنت امکان پذیر می باشد؟
در صورتی که دندان های جلو باشد همزمان بعد از کشیدن دندان نصب ایمپلنت امکان پذیر می باشد به شرط اینکه ریشه دندان عفونی نباشد زیرا باعث تخریب استخوان دندان کشیده می شود. در مورد دندان های عقبی باید بعد از کشیدن دندان مدت 10 الی 12 هفته صبر کرد تا ایمپلنت انجام داد.
آیا میتوان هزینه کاشت دندان ( ایمپلنت دندان ) را به صورت قسطی پرداخت نمود ؟
یکی از سوالاتی پر تکرار شما در هنگام مشاوره رایگان از ما می پرسید این است که : آیا میتوان هزینه کاشت دندان ( ایمپلنت دندان ) را به صورت قسطی پرداخت نمود ؟ بله شما میتوانید هزینه را به صورت اقساط پرداخت کنید
آیا ایمپلنت دندانی به جنسیت هم ربط دارد ؟
خیر – درمان ایمپلنت دندانی در هر دو جنس با توجه به تحقیقات صورت گرفته تقریباً میزان مشاوی موفقیت را نشان داده است
آیا ایمپلنت دندانی ملتزم وجود لثه سالم در افراد می باشد ؟
بله – برای گذاشتن ایمپلنت دندانی باید شرایط سلامت بافت اطراف را در نظر گرفت هرگونه عفونت و التهاب در ناحیه مورد جراحی، موفقیت درمان را تحت تاثیر قرار می دهد و علاوه بر آن سایر نواحی موجود در حفره دهان نیز باید شرایط نرمال داشته باشد چرا که باکتریها میتوانند از راهی دیگر منتقل شوند
آیا ایمپلنت دندانی مثل دندان طبیعی حس دارد ؟
در خود ایمپلنت دندانی عصبی وارد نمیشود ولی به علت وجود اعصاب در محیط ایمپلنت دندانی شما حس فشار و درد را میتوانید تجربه کنید
آیا ایمپلنت دندانی عوارض دارد ؟
در صورت انجام دقیق مراحل درمانی هیچگونه عوارض درمانی وجود ندارد و میزان موفقیت درمانی ایمپلنت با توجه به تحقیقات صورت گرفته بالای 98% گزارش شده است .
آیا ایمپلنت دندانی دچار پوسیدگی میشود ؟
اگر سوالات متدوال را مطالعه کرده باشید ، میدانیم که ایمپلنت دندانی از جنس تیتانیوم می باشد و دچار پوسیدگی نمیشود .
چرا ایمپلنت دندانی ؟
ایمپلنت از جنس تیتانیوم و آلیاژ های آن می باشد که جایگزین ریشه از دست رفته می شود ، بدون آنکه نیاز به تراش دندانهای مجاور ( پروتز ثابت ) و یا مشکلات استفاده از دندان های متحرک ( مثل لقی ، و صدمه به بافت نرم و … ) داشته باشد ، راه های مختلفی برای جایگزین دندان از دست رفته وجود دارد که ایمپلنت با توجه به موفقیت های درمانی زیاد به عنوان یکی از بهترین ردمان ها برای دندان از دست رفته می باشد.
چه موادی در ساخت ایمپلنت به کار برده می شود؟
ایمپلنتهای امروزی از تیتانیوم، یعنی ماده زیست شیمیایی بادوامی ساخته میشود که به طور طبیعی به استخوان فک جوش میخورد و با آن یکی میشود. چون تیتانیوم به صورت طبیعی به استخوان متصل میشود، دندان کاشته شده در حال حاضر محکمترین و ماندگارترین روش جایگزینی دندان غائب محسوب میشود.
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت های دندانی یک پایه فلزی معمولا از جنس تیتانیوم هستند که به عنوان جایگزین ریشه دندان از دست رفته شما در استخوان فک کاشته می شوند.
مزایای ایمپلنت نسبت به دندان مصنوعی
کاشت دندان روش پرطرفداری برای محکم کردن یا جایگزینی دندان مصنوعی و غلبه بر مشکلاتی مانند ناراحتی و حساسیت لثهها، کاهش عملکرد دندانها و انقباض استخوانهای فک و صورت است. مزایای کاشت دندان عبارت است از: خلق لبخندی طبیعی
عملکرد طبیعی و راحتی بیمار
دندانهای محکمتری که برخلاف دندان مصنوعی از جا درنمیآید.
راهکاری دائمی برای جایگزینی دندانهای غائب
کاهش اختلالهای گفتاری
بازیابی و حفظ شکل عادی دهان، فک و صورت
ایمپلنت دندان از چه اجزائی تشکیل می شود؟
تاج دندان: این قطعه شبیه دندان طبیعی است که معمولاً از مواد سرامیکی ساخته شده و به نحوی طراحی می شود که به شکل دندان طبیعی به نظر برسد. کانکتور: کانکتور گاهی اوقات اباتمنت نامیده میشود و ابزاریست که برای ثابت نگه داشتن تاج دندان مصنوعی روی پایه ایمپلنت مورد استفاده قرار می گیرد و معمولاً به شکل شش وجهی یا هشت وجهی است. پایه ایمپلنت: پست یا فیکسچر یک پیچ تیتانیومی است که به استخوان فک جوش خورده و یک پایه مستحکم، ایمن و پایدار برای نگه داشتن تاج دندان مصنوعی به وجود می آورد.
چرا باید ایمپلنت دندان انجام دهم؟
ایمپلنت های دندانی نه تنها ظاهری شبیه به دندان طبیعی دارند بلکه عملکرد آنها برای جویدن، گاز زدن و جلوگیری از تحلیل استخوان فک در دهان دقیقا مانند دندان طبیعی خود بیمار است. کاشت ایمپلنت دندان علاوه براینکه موجب حفظ جوانی و ساختار چهره می شود؛ با کمک به رشد استخوان فک از بروز بیماریهای لثه و تحلیل استخوان فک نیز جلوگیری می کند.
آیا من میتوانم ایمپلنت دندان انجام دهم؟
در صورتیکه شرایط زیر را داشته باشید؛ می توانید ایمپلنت انجام دهید: • اگر یک یا چند دندان خود را از دست داده باشید و تمایل داشته باشید که زیبایی دندان های تان خیلی فوری اصلاح شود و عملکرد دندان های تان مانند قبل شود. • تراکم استخوان فک شما در ناحیه کاشت ایمپلنت کافی باشد. در صورتی که تراکم استخوان کافی نداشته باشید؛ پیش از کاشت دندان فوری باید عمل پیوند استخوان و یا لیفت سینوس را انجام دهید. • بافت دهان و دندان شما کاملا سالم باشد. در صورتی که به بیماری لثه یا دیگر مشکلات سلامت دهان و دندان دچار باشید ابتدا باید آنها را درمان کرده و سپس اقدام به کاشت ایمپلنت نمایید. • با رعایت بهداشت دهان و دندان از دندان های خود به خوبی مراقبت کنید. • عادت به دندان قروچه کردن بیش از حد نداشته باشید. • داروهایی که تاثیر منفی روی بهبود رشد استخوان دارند مانند بیسفوسفونات مصرف نکنید. • به دنبال روشی برای جایگزین کردن دندان های مصنوعی یا بریج های دندانی باشید.
درمان ایمپلنت دندانی از چه مراحلی تشکیل شده است ؟
درمان ایمپلنت دندانی شامل دو مرحله جراحی کاشت ریشه مصنوعی و پروتز می باشد ، ابتدا پزشک معالج کاشت ریشه مصنوعی را انجام میدهد و پس از جوش خوردن ریشه مصنوعی امکان انجام مرحله پروتزی وجود دارد