
آیا ایمپلنت باعث سرطان میشود؟
آیا ایمپلنت باعث سرطان میشود؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم زمانی که شما دندان خود را از دست می دهید، قطعا مطمئن ترین روش جهت جایگزین کردن دندان از دست رفته کاشت ایمپلنت می باشد، کاشت ایمپلنت بدین صورت است که در ابتدا پایه ایمپلنت داخل استخوان فک قرار گرفته سپس تاج را بر روی آن می گذارند، درواقع ایمپلنت نه تنها باعث سرطان نمی شود بلکه از تحلیل رفتن استخوان جلوگیری کرده و به رشد آن کمک می کند.
ایمپلنت برای تمام کسانی که دندان های خود را از دست داده اند یا دندان هایی شکسته دارند مناسب است اما چنانچه نگران سرطان زا بودن آن می باشید، باید بگوییم که طبق مطالعات انجام شده در این مورد نشان می دهد که کاشت ایمپلنت هبچ ارتباطی به این بیماری یا هر نوع سرطان دیگری ندارد.
پس با خیال راحت جهت درمان به دندان پزشک مراجعه کنید چرا که نه تنها از دست دادن دندان در زیبایی بسیار تاثیرگذار است بلکه امکان ایجاد عفونت و تحلیل رفتن استخوان را در دهان بیشتر می کند و سبب بروز بیماری های مختلف می شود، پس با خیال راحت جهت کاشت ایمپلنت اقدام کنید چراکه هیچ ارتباطی بین کاشت ایمپلنت و سرطان وجود ندارد.

آیا ایمپلنت باعث سرطان میشود؟
ریسک کاشت ایمپلنت
کاشت ایمپلنت هم مانند سایر عمل های جراحی ریسک های خودش را دارد ولی در صورتی که نزد دندانپزشک متبحر و مجرب مراجعه کنید و موارد توصیه شده توسط دندانپزشک رعایت بفرمایید، می توانید از موفقیت آن بعد از کاشت بیشتر اطمینان حاصل کنید. البته عوامل دیگری مانند میزان تراکم و کیفیت استخوان فک، بافت لثه نیز در میزان موفقیت کاشت تاثیرگذار است.
- التهاب لثه
یکی از ریسک های جراحی ایمپلنت جوش نخوردن پایه ایمپلنت به استخوان فک می باشد که ممکن است سبب التهاب لثه شود و به دلیل شباهت زیاد التهاب لثه با سرطان دهان بیشتر بیماران تصور می کنند که به سرطان دهانی دچار شده اند و ایمپلنت باعث آن شده است که تصوری اشتباه می باشد.
- بروز عفونت
پس از کاشت ایمپلنت در محل قرارگیری آن ممکن است عفونت ایجاد شود که بروز آن به صورت تورم و زخم می باشد که در صورت تشحیص زود هنگام و مصرف آنتی بیوتیک قابل درمان است، بروز عفونت نمی تواند هیچ ارتباطی با سرطان داشته باشد.
- از دست دادن استحکام ایمپلنت
زمانی که ایمپلنت استحکام خود را ازدست می دهد به اصظلاح لق می شود که بهتر است هرچه سریع تر جهت درمان به دندانپزشک مراجعه شود، رعایت توصیه های دندانپزشک از بروز این اتفاق جلوگیری می کند.
- شکستن تاج دندان
شکستگی و ترک تاج دندان یکی از مشکلات رایج پس از کاشت ایمپلنت می باشد که یکی از ریسک های ایمپلنت نیز می باشد شکستی تاج دندان را می توان با تعویض یا ترمیم تاج درمان کرد.

آیا ایمپلنت باعث سرطان میشود؟
شایان ذکر است که دکتر امیر محمدی یکی از بهترین دندان پزشکان در حوزه ایمپلنت دندان می باشد ایشان :
- متخصص جراحی دهان ، فک و صورت
- مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی
- جز رتبه های برتر آزمون برد تخصصی
- متخصص پروتزهای دندانی، زیبایی و ایمپلنت
شماره تماس : tel:09120957013
عوارض کاشت ایمپلنت
- خونریزی
پس از کاشت ایمپلنت خونریزی در حد خفیف یکی از عوارض کاشت ایمپلنت است که معمولا تا یک هفته می باشد.
- تورم
تورم پس از کاشت ایمپلنت ایجاد می شود، این عوارض معمولا از روز بعد از جراحی ایجاد شده و تا یک هفته بعد بهبود می یابد.
- آسیب دیدگی به عصب
یکی از عوارض جراحی ایمپلنت آسیب دیدگی عصب است که با علائمی مانند بی حسی و درد در چانه، لب ها و لثه همراه است.
- از بین رفتن بافت استخوان یا لثه
از بین رفتن بافت لثه یا استخوان در اثر دریل نادرست ایمپلنت در بعضی بیماران مشاهده می شود.
آیا سرطان می تواند از عوارض کاشت ایمپلنت باشد؟
همان طور که مطالعه کردید، هیچ کدام از موارد گفته شده در رابطه با عوارض ایمپلنت نشان نمی دهد که کاشت ایمپلنت باعث سرطان می شود.
سخن آخر
سرطان و کاشت ایمپلنت هیچ ارتباطی با یک دیگر ندارند و هرچیزی که در این مورد شنیده اید، شایعه بیش نبوده است. پس اگر فکر می کنید که نیاز به کاشت ایمپلنت دارید، بهتر است که هرچه زودتر اقدام کنید.

آیا ایمپلنت باعث سرطان میشود؟
سوالات متداول
1 – چطور میشود اطمینان حاصل کرد ایمپلنت باعث سرطان نمیشود؟
2 – آیا جهت کاشت ایمپلنت شرط سنی خاصی لازم است و ایمپلنت چندسال دوام می آورد؟
3 – آیا میتوان گفت که سرطان جز ریسک های کاشت ایمپلنت دندان است؟
دكترامير محمدی :
متخصص جراحی دهان ، فک و صورت هستند و همچنین عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي ارتش می باشند که جز رتبه های برتر آزمون بورد تخصصي و از برترين و با تجربه ترين جراحان تهران هستند ، ايشان فارغ التحصيل از دانشگاه علوم پزشكي همدان، كه قطب فک و صورت ايران محسوب ميشود ، مي باشند . و نيز چندين مقاله وترجمه كتاب در زمينه جراحي بيني و فك در ISI و مجله هاي معتبرجهان دارند.
هزینه ایمپلنت دندان با دکتر امیر محمدی چقدر است ؟ ایمپلنت دندان ( کاشت دندان ) به ازای هر واحد 3.900.000 تومان می باشد علاوه بر این شما می توانید از مزایای زیر بهره ببرید .
آیا ایمپلنت دندانی محدود به سن خاصی می باشد و یا اصلاً به سن فرد ربط دارد ؟
درمان زمانی که فرد از نظر رشد فکی و دندانهای دائمی آن رویش کامل کرده باشد و به سطح جونده رسیده باشد میتواند صورت گیردو ربطی به سن شناسنامه ای فرد ندارد و هر فردی که شرایط فوق را داشته باشد ، درمان میتواند در آن آغاز شود این درمان برای افراد مسن که امکان جراحی داشته باشند و محدودیتی ندارد پس از آن فرد بالغی که تصمیم میگیرد با در نظر گرفتن شرایط میتواند ازدر مان سود برد
آیا میتوان هزینه کاشت دندان ( ایمپلنت دندان ) را به صورت قسطی پرداخت نمود ؟
یکی از سوالاتی پر تکرار شما در هنگام مشاوره رایگان از ما می پرسید این است که : آیا میتوان هزینه کاشت دندان ( ایمپلنت دندان ) را به صورت قسطی پرداخت نمود ؟ بله شما میتوانید هزینه را به صورت اقساط پرداخت کنید
چه نوع بیماری از کاشت ایمپلنت دندانی جلوگیری می کند ؟
معمولاً اکثر بیماری ها مشکلی در ارتباط با درمان ایمپلنت دندانی ندارد اگر در بیماری های خاص که ممکن است موفقیت درمان آن را تحت تاثیر قرار دهند مثل سابقه رادیوتراپی در ناحیه مورد نظر کاشت ایمپلنت دندانی ، در افراد حامله ، در افراد مشکل روانی و روحی شدید ، مشکلات شدید انعقادی یا افرادی که شرایط سیستمیک مناسبی جهت انجام جراحی دندان ها وجود ندارد و افرادی که بهداشت دهانی خوبی ندارند و . . . هچون سایر جراحی های دهان درمان ایمپلنت دندانی صورت نمیگیرد .
آیا ایمپلنت دندانی به جنسیت هم ربط دارد ؟
خیر – درمان ایمپلنت دندانی در هر دو جنس با توجه به تحقیقات صورت گرفته تقریباً میزان مشاوی موفقیت را نشان داده است
بعد از کاشت ایمپلنت دندانی چه نوع غذاهایی باید مصرف شود ؟
همانند سایر جراحی هایی که در حفره دهان انجام می گیرد نیاز به استفاده از غذاهای نرم و خنک بلا بعد از جراحی و در طول درمان ترمیمی باشد تا امکان خونریزی و هرگونه مشکلی را کاهش دهد
آیا ایمپلنت دندانی مثل دندان طبیعی حس دارد ؟
در خود ایمپلنت دندانی عصبی وارد نمیشود ولی به علت وجود اعصاب در محیط ایمپلنت دندانی شما حس فشار و درد را میتوانید تجربه کنید
آیا ایمپلنت دندانی عوارض دارد ؟
در صورت انجام دقیق مراحل درمانی هیچگونه عوارض درمانی وجود ندارد و میزان موفقیت درمانی ایمپلنت با توجه به تحقیقات صورت گرفته بالای 98% گزارش شده است .
آیا ایمپلنت دندانی دچار پوسیدگی میشود ؟
اگر سوالات متدوال را مطالعه کرده باشید ، میدانیم که ایمپلنت دندانی از جنس تیتانیوم می باشد و دچار پوسیدگی نمیشود .
چرا ایمپلنت دندانی ؟
ایمپلنت از جنس تیتانیوم و آلیاژ های آن می باشد که جایگزین ریشه از دست رفته می شود ، بدون آنکه نیاز به تراش دندانهای مجاور ( پروتز ثابت ) و یا مشکلات استفاده از دندان های متحرک ( مثل لقی ، و صدمه به بافت نرم و … ) داشته باشد ، راه های مختلفی برای جایگزین دندان از دست رفته وجود دارد که ایمپلنت با توجه به موفقیت های درمانی زیاد به عنوان یکی از بهترین ردمان ها برای دندان از دست رفته می باشد.
چرا باید ایمپلنت دندان انجام دهم؟
ایمپلنت های دندانی نه تنها ظاهری شبیه به دندان طبیعی دارند بلکه عملکرد آنها برای جویدن، گاز زدن و جلوگیری از تحلیل استخوان فک در دهان دقیقا مانند دندان طبیعی خود بیمار است. کاشت ایمپلنت دندان علاوه براینکه موجب حفظ جوانی و ساختار چهره می شود؛ با کمک به رشد استخوان فک از بروز بیماریهای لثه و تحلیل استخوان فک نیز جلوگیری می کند.
چرا باید ایمپلنت دندان انجام دهم؟
برای پاسخ به این سوال که از سوالات متداول ایمپلنت است باید گفت ایمپلنت های دندانی نه تنها ظاهری شبیه به دندان طبیعی دارند بلکه عملکرد آنها برای جویدن، گاز زدن و جلوگیری از تحلیل استخوان فک در دهان دقیقا مانند دندان طبیعی خود بیمار است. کاشت ایمپلنت دندان علاوه براینکه موجب حفظ جوانی و ساختار چهره می شود؛ با کمک به رشد استخوان فک از بروز بیماریهای لثه و تحلیل استخوان فک نیز جلوگیری می کند.
آیا ایمپلنت دندانی جرم میگیرد ؟
هر تاج دندانی چه مصنوعی و چه طبیعی که در حفره دهان راه پیدا نماید و بزاق دهانی با آن در تماس باشد میتواند دچار جرم دندانی ، پلاک دندانی و . . . شود و به همین علت مراجعات دوره ای به پزشک معالج جهت معاینه ایمپلنت دندانی نقش موثری در موفقیت درمان ایمپلنت دندانی ایفا می کند .