
مسواک مخصوص ایمپلنت
مسواک مخصوص ایمپلنت
وقتی که دوره بهبودی پس از جراحی به پایان رسید، ایمپلنتها نیاز به مراقبت جدی و مداوم دارد. دستیار دندانپزشک دستورالعملها و روشهای مختلفی که برای وضعیت ایمپلنت تان لازم و ضروری هستند را به شما ارائه میدهد.
لازم است که این دستورالعملها را رعایت کنید و در کنار آن از وسایل بهداشتی با کیفیت استفاده کنید. دندانپزشک در مورد تعداد دفعاتی که لازم است برای بررسی سلامت ایمپلنتها به مطب مراجعه کنید هم با شما صحبت خواهد کرد. تعداد کمی از ایمپلنتها ممکن است باعث ایجاد التهاب ایمپلنت (پری ایمپلنتایتس) شود که در این وضعیت بافتهای اطراف ایمپلنت دچار عفونت میشوند.
این مشکل اغلب به خاطر تمیز نکردن ایمپلنت به اندازه کافی و رشد پُژُکهای دندان رخ میدهد. چکآپ مرتب به جلوگیری از عفونت ایمپلنت و احتمال خراب شدن کامل آن کمک میکند.

مسواک مخصوص ایمپلنت
اگر میخواهید از این عوارض جلوگیری کنید لازم است حتماً با دندانپزشک خود درباره نحوه صحیح مسواک زدن بعد از ایمپلنت و انتخاب مسواک مناسب صحبت نمایید.
ویژگی های مسواک مخصوص ایمپلنت
گردن زاویه دار موجود در مسواک های مخصوص ایمپلنت سبب می شود که مسواک به فضای زیر لثه هم دست یابد و گردن دراز و سرکوچک آن به فضای زیر ایمپلنت نیز دست می یابد و آن قسمت ها را به طور کامل تمیز می کند. تمیز کردن زیر پروتز، دسترسی به مناطق دشوار و سطوح ایمپلنت و از بین بردن جرم پلاک روی دندان ها از ویژگی های مسواک ایمپلنت می باشد.
نکات استفاده از مسواک مخصوص ایمپلنت
- دقت کنید که این کار را به آرامی و بادقت انجام دهید، طوری که به بافت لثه آسیبی وارد نشود. مسواک زدن، لثه را در برابر عفونت مقاوم می کند و از مشکلاتی که امکان دارد پس از کاشت ایمپلنت رخ بدهند، جلوگیری می کند.
- استفاده از مسواک مخصوص ایمپلنت دوبار در طول روز لازم است. بهتر است که این کار را یک بار در صبح و یک بار در شب انجام دهید، لازم است که زمان استفاده از مسواک سه دقیقه باشد، به شست و شوی فضاهای خالی بین لثه و تاج دندان هم دقت کنید.
- برای تمیز کردن بین دندان ها بهتر است که از مسواک بین دندانی استفاده شود.
- از هر خمیر دندانی می توانید جهت تمیز کردن دندان ها استفاده کنید.
- استفاده از دهانشویه نیز مناسب می باشد، چنانچه دندان پزشک دهانشویه مخصوصی برایتان تجویز کرده است، به هیچ عنوان آن را نادیده نگیرید و حتما استفاده کنید.

مسواک مخصوص ایمپلنت
بهداشت دهان و دندان خود را جدی بگیرید
حتی موفقترین جراحی ایمپلنت دندان هم تنها نیمی از مسیر برای رسیدن به دندانهایی سالم و لبخندی زیبا است. نیمه دوم این فرایند، شیوهای مناسب و موثر برای مراقبت از ایمپلنتهای کار گذاشته شده است. موفقیت کاشت ایمپلنت و حفظ سلامتی آن و نداشتن عوارض جانبی به مراقبتهای صحیح دهان و دندان پس از فرایند کاشت ایمپلنت بستگی دارد.
ایمپلنت یکی از پیشرفتهترین شاخههای دندانپزشکی است که امکان داشتن جایگزینی برای یک یا چند دندان از دست رفته را فراهم میکند. یک ایمپلنت دندانی جایگزین ریشه دندان میشود که از تیتانیوم یا فلزی مشابه ساخته شده و از طریق جراحی درون استخوان فک کاشت میشود. در طول بهبود، استخوان اطراف طی فرایندی که به آن الصاق استخوانی میگویند به درون ایمپلنت رشد میکنند. نحوه درمان با ایمپلنت با توجه به تعداد دندانهای از دست رفته متفاوت خواهد بود:
روش ایمپلنت موثر
• یک یا دو دندان
کار گذاشتن ایمپلنت جداگانه برای هر دندان، و گذاشتن تاج سرامیکی روی آن
• چند دندان مجاور همدیگر
ایجاد پل ایمپلنت، تعداد ایمپلنتها به شرایط فردی بیمار بستگی دارد.
• یک یا هر دو فک و فقدان تمامی دندانها
یک پل کامل یا پروتز کامل برای نگهداری ایمپلنتها، تعداد ایمپلنتها به شرایط فردی بیمار بستگی دارد.
یک دندان ایمپلنت کاشت شده، بسیار شبیه دندان طبیعی خواهد بود، در نتیجه نیاز به بهداشت دهان و دندان خوب و بررسیهای مرتب دندانپزشک خواهد داشت. ایمپلنتها برای جایگزینی دندانهای از دست رفته و بازگرداندن عملکرد و زیبایی به دندانها، راه درمانی موثر و طولانی مدتی هستند.

مسواک مخصوص ایمپلنت
شایان ذکر است که دکتر امیر محمدی یکی از بهترین دندان پزشکان در حوزه ایمپلنت دندان می باشد ایشان :
- متخصص جراحی دهان ، فک و صورت
- مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی
- جز رتبه های برتر آزمون برد تخصصی
- متخصص پروتزهای دندانی، زیبایی و ایمپلنت
شماره تماس : tel:09120957013
آیا استفاده از مسواک برقی بعد از ایمپلنت مجاز است؟
برخی افراد فکر میکنند که لرزش ناشی از مسواک برقی ممکن است منجر به آسیب رسیدن به استخوان و خرابی ایمپلنت ها شود، اما واقعیت عکس این است.
تیتانیومی که در ساخت ایمپلنت دندان استفاده میشود به عنوان ریشههایی برای دندان مصنوعی عمل میکنند. چون آنها در فک قرار میگیرند باعث تحریک رشد استخوانهای جدید شده و مانع ضعیف شدن استخوان میشوند.
فکها برای حفظ استحکام خود نیاز به تحریک ناشی از جویدن دارند که ایمپپلنت تیتانیومی هم باعث تحریک این استخوانها برای رشد میشود. ویبره و لرزشهای مسواک برقی شبیه لرزشهای ناشی از جویدن است بنابراین هیچ آسیبی به ایمپلنتها نمیرسانند و حتی میتوانند مفید هم باشند.
مسواکهای برقی برای تمیز نگه داشتن ایمپلنتها هم مفید هستند، چون میتوانند به تمامی گوشه کنار اطراف دندان کاشت شده دسترسی داشته باشند. با این حال جراحان دهان و دندان برای نظر هستند که مسواک برقی نمیتواند جایگزینی برای نخ دندان باشند.
شما هنوز هم باید از نخ دندان یا اریگیتور برای پاک کردن پژک ها از بین دندانها و نقاط دور از دسترس استفاده کنید. برخی از جراحان استفاده از مسواک بین دندانی را هم توصیه میکنند که بین دندانها میخزد.
با وجود مواردی که گفته شد باز هم توصیه می شود در مورد انتخاب مسواک مناسب برای ایمپلنت حتماً با پزشک خود مشورت نمایید.
حتی موفقترین جراحی ایمپلنت دندان هم تنها نیمی از مسیر برای رسیدن به دندانهایی سالم و لبخندی زیبا است. نیمه دوم این فرایند، شیوهای مناسب و موثر برای مراقبت از ایمپلنتهای کار گذاشته شده است. موفقیت کاشت ایمپلنت و حفظ سلامتی آن و نداشتن عوارض جانبی به مراقبتهای صحیح دهان و دندان پس از فرایند کاشت ایمپلنت بستگی دارد.

مسواک مخصوص ایمپلنت
قیمت مسواک ایمپلنت
هزینه مسواک ایمپلنت به فاکتورهای متفاوتی از جمله کیفیت مسواک، نوع آن و کارخانه تولیدکننده دارد. بهترین راه برای انتخاب بهترین مسواک مشورت با دندانپزشک برای معرفی مسواک مناسب و مقرون به صرفه است.
دكترامير محمدی :
متخصص جراحی دهان ، فک و صورت هستند و همچنین عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي ارتش می باشند که جز رتبه های برتر آزمون بورد تخصصي و از برترين و با تجربه ترين جراحان تهران هستند ، ايشان فارغ التحصيل از دانشگاه علوم پزشكي همدان، كه قطب فک و صورت ايران محسوب ميشود ، مي باشند . و نيز چندين مقاله وترجمه كتاب در زمينه جراحي بيني و فك در ISI و مجله هاي معتبرجهان دارند.
هزینه ایمپلنت دندان با دکتر امیر محمدی چقدر است ؟ ایمپلنت دندان ( کاشت دندان ) به ازای هر واحد 3.900.000 تومان می باشد علاوه بر این شما می توانید از مزایای زیر بهره ببرید .
آیا ایمپلنت دندانی جرم میگیرد ؟
هر تاج دندانی چه مصنوعی و چه طبیعی که در حفره دهان راه پیدا نماید و بزاق دهانی با آن در تماس باشد میتواند دچار جرم دندانی ، پلاک دندانی و . . . شود و به همین علت مراجعات دوره ای به پزشک معالج جهت معاینه ایمپلنت دندانی نقش موثری در موفقیت درمان ایمپلنت دندانی ایفا می کند .
آیا ایمپلنت دندانی محدود به سن خاصی می باشد و یا اصلاً به سن فرد ربط دارد ؟
درمان زمانی که فرد از نظر رشد فکی و دندانهای دائمی آن رویش کامل کرده باشد و به سطح جونده رسیده باشد میتواند صورت گیردو ربطی به سن شناسنامه ای فرد ندارد و هر فردی که شرایط فوق را داشته باشد ، درمان میتواند در آن آغاز شود این درمان برای افراد مسن که امکان جراحی داشته باشند و محدودیتی ندارد پس از آن فرد بالغی که تصمیم میگیرد با در نظر گرفتن شرایط میتواند ازدر مان سود برد
آیا میتوان هزینه کاشت دندان ( ایمپلنت دندان ) را به صورت قسطی پرداخت نمود ؟
یکی از سوالاتی پر تکرار شما در هنگام مشاوره رایگان از ما می پرسید این است که : آیا میتوان هزینه کاشت دندان ( ایمپلنت دندان ) را به صورت قسطی پرداخت نمود ؟ بله شما میتوانید هزینه را به صورت اقساط پرداخت کنید
آیا ایمپلنت دندانی به جنسیت هم ربط دارد ؟
خیر – درمان ایمپلنت دندانی در هر دو جنس با توجه به تحقیقات صورت گرفته تقریباً میزان مشاوی موفقیت را نشان داده است
آیا ایمپلنت دندانی ملتزم وجود لثه سالم در افراد می باشد ؟
بله – برای گذاشتن ایمپلنت دندانی باید شرایط سلامت بافت اطراف را در نظر گرفت هرگونه عفونت و التهاب در ناحیه مورد جراحی، موفقیت درمان را تحت تاثیر قرار می دهد و علاوه بر آن سایر نواحی موجود در حفره دهان نیز باید شرایط نرمال داشته باشد چرا که باکتریها میتوانند از راهی دیگر منتقل شوند
آیا ایمپلنت دندانی مثل دندان طبیعی حس دارد ؟
در خود ایمپلنت دندانی عصبی وارد نمیشود ولی به علت وجود اعصاب در محیط ایمپلنت دندانی شما حس فشار و درد را میتوانید تجربه کنید
آیا ایمپلنت دندانی عوارض دارد ؟
در صورت انجام دقیق مراحل درمانی هیچگونه عوارض درمانی وجود ندارد و میزان موفقیت درمانی ایمپلنت با توجه به تحقیقات صورت گرفته بالای 98% گزارش شده است .
آیا ایمپلنت دندانی دچار پوسیدگی میشود ؟
اگر سوالات متدوال را مطالعه کرده باشید ، میدانیم که ایمپلنت دندانی از جنس تیتانیوم می باشد و دچار پوسیدگی نمیشود .
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت های دندانی یک پایه فلزی معمولا از جنس تیتانیوم هستند که به عنوان جایگزین ریشه دندان از دست رفته شما در استخوان فک کاشته می شوند.
ایمپلنت دندان از چه اجزائی تشکیل می شود؟
تاج دندان: این قطعه شبیه دندان طبیعی است که معمولاً از مواد سرامیکی ساخته شده و به نحوی طراحی می شود که به شکل دندان طبیعی به نظر برسد. کانکتور: کانکتور گاهی اوقات اباتمنت نامیده میشود و ابزاریست که برای ثابت نگه داشتن تاج دندان مصنوعی روی پایه ایمپلنت مورد استفاده قرار می گیرد و معمولاً به شکل شش وجهی یا هشت وجهی است. پایه ایمپلنت: پست یا فیکسچر یک پیچ تیتانیومی است که به استخوان فک جوش خورده و یک پایه مستحکم، ایمن و پایدار برای نگه داشتن تاج دندان مصنوعی به وجود می آورد.
آیا من میتوانم ایمپلنت دندان انجام دهم؟
در صورتیکه شرایط زیر را داشته باشید؛ می توانید ایمپلنت انجام دهید: • اگر یک یا چند دندان خود را از دست داده باشید و تمایل داشته باشید که زیبایی دندان های تان خیلی فوری اصلاح شود و عملکرد دندان های تان مانند قبل شود. • تراکم استخوان فک شما در ناحیه کاشت ایمپلنت کافی باشد. در صورتی که تراکم استخوان کافی نداشته باشید؛ پیش از کاشت دندان فوری باید عمل پیوند استخوان و یا لیفت سینوس را انجام دهید. • بافت دهان و دندان شما کاملا سالم باشد. در صورتی که به بیماری لثه یا دیگر مشکلات سلامت دهان و دندان دچار باشید ابتدا باید آنها را درمان کرده و سپس اقدام به کاشت ایمپلنت نمایید. • با رعایت بهداشت دهان و دندان از دندان های خود به خوبی مراقبت کنید. • عادت به دندان قروچه کردن بیش از حد نداشته باشید. • داروهایی که تاثیر منفی روی بهبود رشد استخوان دارند مانند بیسفوسفونات مصرف نکنید. • به دنبال روشی برای جایگزین کردن دندان های مصنوعی یا بریج های دندانی باشید.