
آیا همه دندان ها را میتوان ایمپلنت کرد؟
آیا همه دندان ها را میتوان ایمپلنت کرد؟
آیا همه دندان ها را میتوان ایمپلنت کرد؟ وقتی چند یا همه دندان هایتان را از دست میدهید، هیچ راهی بهتر از ایمپلنت دندان نیست. چون ایمپلنت دندان در طولانی مدت قابل استفاده است و ظاهر طبیعی آن را همه دوست دارند. در گذشته برای این مسئله، راه حلی جز پروتز دندانی وجود نداشت . اما امروزه با روشهایی چون ایمپلنت کردن میتوانید صاحب دندانهای زیبا شوید.
حتی اگر یک دندانتان بیفتد باید حتماً جایگزین خوبی برای آن پیدا کنید. در غیر این صورت استخوان فکتان آرامآرام تحلیل میرود. آن موقع مجبور هستید پیوند استخوان کنید تا دندان های زیبایی داشته باشید. ایمپلنت کردن بهترین روش برای افرادی است که یک یا بیش از یک دندان خود را از دست دادهاند .
می رسیم به سوال تیتر : آیا همه دندان ها را می توان ایمپلنت کرد ؟ بله این امکان برای شما به وجود آمده است و شما می توانید کل دندان ها ( فول موس ) را ایمپلنت کرد .
هزینه ایمپلنت کردن چقدر است ؟ اصلا نگران هزینه ایمپلنت کردن دندان های خود نباشید چون با دکتر امیر محمدی می توانید این هزینه ها را به صورت اقساط پرداخت کرد .

آیا همه دندان ها را میتوان ایمپلنت کرد؟
ایمپلنت کردن تمام دندان یا استفاده از دندان مصنوعی
تقریباً ۷۰% از افراد با وارد شدن به سن ۳۵-۴۵ سالگی حداقل یک یا چند دندان خود را از دست میدهند. خیلی دیگر از افراد هم به پوسیدگی و خرابی شدن دندان خود توجه نمیکنند تا زمانی که درد را با تمام وجود احساس کنند. وقتی که به دندان پزشک مراجعه میکنند فکر میکنند پزشک دیگر نمیتواند برای آنها کاری کند.
اما با وجود روشی به نام ایمپلنت به راحتی میتوانید صاحب دندان های زیبا و طبیعی شوید. در این روش با قرار دادن پیچ هایی از جنس تیتانیوم در درون لثه، که پایهای را به وجود میآورد تا دندانها را بر روی آن قرار دهد. ایمپلنت کردن بهترین روش برای جایگزین دندانها است.
این روش بهترین روش برای جایگزین کردن دندان ها است .
دکتر امیر محمدی:
- متخصص جراحی دهان ، فک و صورت
- مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی
- جز رتبه های برتر آزمون برد تخصصی
- متخصص پروتزهای دندانی، زیبایی و ایمپلنت
شماره تماس : tel:09120957013
طول عمر ایمپلنت دندان چقدر است؟
ایمپلنت کردن حدود ۱۰-۱۵ سال میتواند کارکرد داشته باشد. اما نکاتی وجود دارد که باید آنها را رعایت کنید. انتخاب متخصص دندانپزشکی از مهمترین کاری است که باید انجام دهید. اگر دندانپزشک با بهترین جنس ایمپلنت، کار را درست و اصولی انجام ندهد، بعد از چند سال ایمپلنتها خراب میشوند. پس در پیدا کردن متخصص باتجربه وقت بگذارید.
دومین نکته مهم این است که بعد از ایمپلنت کردن، بهداشت را رعایت کنید. پس از هر وعده مسواک بزنید و از خلال دندان استفاده کنید. همچنین از دهان شویه هایی که به شما معرفی میکنند نیز، استفاده کنید.
آخرین نکته مهم برای داشتن ایمپلنتی با ماندگاری بالا، مراجعه هر ۶ ماه یکبار به دندان پزشک است. این کار ها باعث می شود تا طول عمر ایمپلنت دندان را افزایش داده و دیگر از درد دندان و عفونت ها آسوده خاطر شوید

آیا همه دندان ها را میتوان ایمپلنت کرد؟
تفاوت فک بالا و پایین در ایمپلنت کردن
فک بالا و پایین برای ایمپلنت کردن همه دندان ها، با یکدیگر متفاوت اند :
فک فوقانی:
معمولاً نرم است و برای ایمپلنت کردن بیشتر زمان بر است. از این نظر که باید کاشت ایمپلنت بیشتری انجام شود تا پایداری افزایش یابد.
در فک فوقانی سینوس های بزرگی وجود دارد. در این بخش فضا هایی پر از هوا وجود دارد. به همین دلیل ایمپلنت کردن این نواحی حساس و سخت است.
برای کسانی که نیاز دارند همه دندانها را ایمپلنت کنند از این روش خودداری میکنند.
به جای آن در اطراف سینوس ها را ایمپلنت میکنند. در آخر برای ایمپلنت کردن فک فوقانی که استخوانی نرم دارد، از حداقل ۸ کاشت ایمپلنت استفاده میکنند. اگر تعداد کمتری ایمپلنت انجام شود، چون استخوان فک بالا نرم است، باعث تحلیل بیشتر و نازک شدن فک میشود.
فک پایین:
فک پایین معمولاً از تراکم استخوانی بالایی برخوردار است. به همین علت میتوانید از کاشت کمتری استفاده کنید و در همین حال پایداری بالایی را دارد. اما تنها مشکل خاص در فک پایین این است که دو عصب بزرگ وجود دارد که نباید هیچ صدمهای به آن وارد شود. راه حل این مشکل در این است که ایمپلنت ها را در بخش جلویی دندان ها انجام بدهند.
البته توجه داشته باشید که شما به چه متخصصی مراجعه می کنید . متخصص شما باید مانند دکتر امیر محمدی با تجربه باشد تا هیچ خللی در ایمپلنت کردن دندان های شما به وجود نیاید .
دكترامير محمدی :
متخصص جراحی دهان ، فک و صورت هستند و همچنین عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي ارتش می باشند که جز رتبه های برتر آزمون بورد تخصصي و از برترين و با تجربه ترين جراحان تهران هستند ، ايشان فارغ التحصيل از دانشگاه علوم پزشكي همدان، كه قطب فک و صورت ايران محسوب ميشود ، مي باشند . و نيز چندين مقاله وترجمه كتاب در زمينه جراحي بيني و فك در ISI و مجله هاي معتبرجهان دارند.
هزینه ایمپلنت دندان با دکتر امیر محمدی چقدر است ؟ ایمپلنت دندان ( کاشت دندان ) به ازای هر واحد 3.900.000 تومان می باشد علاوه بر این شما می توانید از مزایای زیر بهره ببرید .
آیا میتوان هزینه کاشت دندان ( ایمپلنت دندان ) را به صورت قسطی پرداخت نمود ؟
یکی از سوالاتی پر تکرار شما در هنگام مشاوره رایگان از ما می پرسید این است که : آیا میتوان هزینه کاشت دندان ( ایمپلنت دندان ) را به صورت قسطی پرداخت نمود ؟ بله شما میتوانید هزینه را به صورت اقساط پرداخت کنید
آیا ایمپلنت دندانی به جنسیت هم ربط دارد ؟
خیر – درمان ایمپلنت دندانی در هر دو جنس با توجه به تحقیقات صورت گرفته تقریباً میزان مشاوی موفقیت را نشان داده است
آیا ضمانتی برای درمان وجود دارد ؟
بعضی از شرکتهای سازنده قطعات ایمپلنت دندانی ضمانت که شامل همان قطعات میشود انجام داده است .
آیا ایمپلنت دندانی ملتزم وجود لثه سالم در افراد می باشد ؟
بله – برای گذاشتن ایمپلنت دندانی باید شرایط سلامت بافت اطراف را در نظر گرفت هرگونه عفونت و التهاب در ناحیه مورد جراحی، موفقیت درمان را تحت تاثیر قرار می دهد و علاوه بر آن سایر نواحی موجود در حفره دهان نیز باید شرایط نرمال داشته باشد چرا که باکتریها میتوانند از راهی دیگر منتقل شوند
آیا ایمپلنت دندانی عوارض دارد ؟
در صورت انجام دقیق مراحل درمانی هیچگونه عوارض درمانی وجود ندارد و میزان موفقیت درمانی ایمپلنت با توجه به تحقیقات صورت گرفته بالای 98% گزارش شده است .
آیا ایمپلنت دندانی دچار پوسیدگی میشود ؟
اگر سوالات متدوال را مطالعه کرده باشید ، میدانیم که ایمپلنت دندانی از جنس تیتانیوم می باشد و دچار پوسیدگی نمیشود .
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت های دندانی یک پایه فلزی معمولا از جنس تیتانیوم هستند که به عنوان جایگزین ریشه دندان از دست رفته شما در استخوان فک کاشته می شوند.
ایمپلنت دندان از چه اجزائی تشکیل می شود؟
تاج دندان: این قطعه شبیه دندان طبیعی است که معمولاً از مواد سرامیکی ساخته شده و به نحوی طراحی می شود که به شکل دندان طبیعی به نظر برسد. کانکتور: کانکتور گاهی اوقات اباتمنت نامیده میشود و ابزاریست که برای ثابت نگه داشتن تاج دندان مصنوعی روی پایه ایمپلنت مورد استفاده قرار می گیرد و معمولاً به شکل شش وجهی یا هشت وجهی است. پایه ایمپلنت: پست یا فیکسچر یک پیچ تیتانیومی است که به استخوان فک جوش خورده و یک پایه مستحکم، ایمن و پایدار برای نگه داشتن تاج دندان مصنوعی به وجود می آورد.
آیا من میتوانم ایمپلنت دندان انجام دهم؟
در صورتیکه شرایط زیر را داشته باشید؛ می توانید ایمپلنت انجام دهید: • اگر یک یا چند دندان خود را از دست داده باشید و تمایل داشته باشید که زیبایی دندان های تان خیلی فوری اصلاح شود و عملکرد دندان های تان مانند قبل شود. • تراکم استخوان فک شما در ناحیه کاشت ایمپلنت کافی باشد. در صورتی که تراکم استخوان کافی نداشته باشید؛ پیش از کاشت دندان فوری باید عمل پیوند استخوان و یا لیفت سینوس را انجام دهید. • بافت دهان و دندان شما کاملا سالم باشد. در صورتی که به بیماری لثه یا دیگر مشکلات سلامت دهان و دندان دچار باشید ابتدا باید آنها را درمان کرده و سپس اقدام به کاشت ایمپلنت نمایید. • با رعایت بهداشت دهان و دندان از دندان های خود به خوبی مراقبت کنید. • عادت به دندان قروچه کردن بیش از حد نداشته باشید. • داروهایی که تاثیر منفی روی بهبود رشد استخوان دارند مانند بیسفوسفونات مصرف نکنید. • به دنبال روشی برای جایگزین کردن دندان های مصنوعی یا بریج های دندانی باشید.
آیا ایمپلنت دندانی جرم میگیرد ؟
هر تاج دندانی چه مصنوعی و چه طبیعی که در حفره دهان راه پیدا نماید و بزاق دهانی با آن در تماس باشد میتواند دچار جرم دندانی ، پلاک دندانی و . . . شود و به همین علت مراجعات دوره ای به پزشک معالج جهت معاینه ایمپلنت دندانی نقش موثری در موفقیت درمان ایمپلنت دندانی ایفا می کند .